wrapper

Articole

În comuna Popovca, de lângă oraşul Bălți (Rep. Moldova) a avut loc recent turneul internațional de box denumit „Cupa Promovării”, la categoriile de vârstă: copii, cadeți, juniori, tineret și seniori, în care antrenorii  Nicu şi Constantin  Brânzei au făcut  deplasarea  cu 7 sportivi de la CSŞ Unirea Iaşi şi cu seniorul de la CS CFR Iași, Jugan Gheorghe.
Cei doi antrenori ieşeni ne-au declarat următoarele: „Evoluția  boxerilor de la CSŞ Unirea a fost la un nivel foarte bun. Sportivul Mazdrag Ionuţ Emilian, născut în anul 2000, a ocupat primul  loc la cat. 70 kg. cadeti. Apoi Arădoaie Eusebiu Vlad - cat. 60 și Anchidin Ionuţ - cat. 70 kg, ambii născuți  în 1999, au ocupat locul 2, cu toate că evoluția lor a fost mult  peste adversarii întâlniţi, făcând o finală de toată  frumusețea.
La categoria copii - 30 kg, Roman Ionuţ a ocupat locul 2 şi la categoria 38,5 kg, Ferariu Denis Ionut a ocupat  locul 2, la fel cu o evoluție foarte bună.
La categoria 70 kg, juniori Dodan Laurenţiu a avut un adversar care a participat la Campionatul Mondial din Saint-Petersburg (Rusia) şi căruia i-a făcut față cu foarte mult curaj, dar până la final a trebuit să se recunoască învins.
La categoria  60 kg tineret, Petriuc Andrei a ocupat locul 2, dar meciul galei l-a făcut Jugan Gheorghe - locul 1 la cat. 69 kg prin tehnica şi combativitatea sa, iar localnicii au venit special să-l vadă, fiind un vechi favorit al lor încă din urmă cu mai mulţi ani”.
Dan Teodorescu