wrapper

Articole

La sfârșit de săptămână, în județul Vaslui s-au produs două accidente de circulație. Două persoane au necesitat îngrijiri medicale la unități spitalicești din Vaslui și Bârlad. 
Potrivit declarației polițiștilor vasluieni, pe D.N. 2F, în localitatea Vladia, comuna Dragomirești a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui căruțaș. Polițiștii Serviciului Rutier au efectuat cercetarea la fața locului și au constatat următoarele:
R. Andrei, în vârstă de 28 ani, din municipiul Bacău, conducea un autoturism din direcția Dragomirești către Bacău. Pe raza localității Vladia, autovehiculul a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracțiune animală, nesemnalizat în mod corespunzător, care circula în fața sa, fiind condus de T. Constantin, în vârstă de 67 ani, din comuna Dragomirești. Căruțașul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Timona Balmuș